Camping på Sjælland er et fint alternativ

Camping på Sjælland er et fint alternativ

508
0
DEL
camping sjaelland

“Er vi der snart?”

Langt de fleste forældre kender med garanti til dette udtryk når turen går på en forlænget weekend eller ferie. Faktisk viser en undersøgelse, at der i gennemsnit kun går 23 minutter fra familien sidder i bilen til et af børnene har stillet spørgsmålet første gang.

Så selv om denne hjemmeside handler om badelande i Tyskland, så er slet ikke sikkert, at det er nødvendigt at køre helt til Tyskland for at komme til et lækkert badeland.

Pools på campingpladserne

Der er masser af muligheder hjemme i Danmark, hvor mange af de danske campingpladser har alt hvad du skal bruge til en fantastisk familieferie: hytter, pool, rutschebaner, klappedyr og legepladser med mooncars og hoppepuder.

Da de fleste pools på de danske campingpladser er udendørs er de ofte kun åbne i sommermånederne: juni, juli og august. Men her er der også mulighed for at få sig en dejlig dukkert, da de fleste pools er opvarmede og dermed ligger på behagelige 25 – 26 grader.

Du behøver ikke have en campingvogn

Selvom du sikkert tænker på campingvogn når talen går på campingferie, så er der mange alternative overnatningsmuligheder når det handler om campingferie. Alle campingpladser tager imod dig med åbne arme hvis du har et telt, en teltvogn eller en autocamper. Ja, faktisk kan du nemt overnatte i et Folkevogns-rugbrød eller en varebil, indrettet med madrasser.

På campingpladserne er der fine faciliteter som køkken, hvor du kan tilberede maden og de fleste campingpladser har også borde og stole, hvor du kan nyde maden, uden at skulle side sammenkrøbet i et telt for at spise.

Kom af sted på campingferie

Der er derfor næsten ingen undskyldning for at prøve et campingferie hjemme i Danmark. Det er egentlig blot at vælge hvor i Danmark du vil på ferie. Skal det være campingferie på Sjælland, Fyn, Bornholm eller i Jylland?

Det er bare om at komme afsted.

INGEN KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.