Hvem er vi?

Hvem er vi?

Uanset om I skal på et weekendophold eller på en miniferie er et ophold på et af de fantastiske badelande i Tyskland et oplagt valg.

Vores nabo mod syd har en lang tradition for spændende badelande, som er lidt billigere og ofte bedre end de badelande vi har i Danmark. Få timers kørsel fra Danmark åbner der sig en helt ny verden, der vil give jer følelsen af at være under langt sydligere himmelstrøg.

Her på BADELANDE I TYSKLAND får du et overblik over de bedste badelande i Tyskland. Feriecentre, badelande og hoteller som er helt perfekte til en forlænget weekend eller miniferie for hele familien. Og vi ved noget om det, for vi har været på alle dem vi beskriver!

Vi er en ganske almindelige dansk familie med en mor og far, samt to fantastisk vandhunde (drenge) på 4 og 7 år, der elsker at tage rundt på de forskellige badelande i Tyskland.

Vi har brug for din hjælp!

Hvor meget vi end har lyst til at tilbringe hver weekend på et badeland eller hotel med vandland, så er det desværre ikke muligt. Derfor hører vi meget gerne fra DIG, hvis du har været på en badeland eller hotel med vandland i Tyskland, som du ønsker at anbefale til andre.

Har du været på et af de badelande vi beskriver her på siden og har du noget at tilføje, må du endelig skrive til os. Vi er kun interesseret i, at oplysningerne her på siden afspejler virkeligheden!

Skriv til os på: mail@badelande-i-tyskland.dk

1000 tak 🙂

Om Apptimize IVS

Siden opdateres løbende af Apptimize IVS. Vi er et lille firma, der udvikler hjemmesider, apps og online-kurser.

Apptimize IVS

Bellahøjvej 14, DK-6000 Kolding
CVR nr. DK-38490168

mail@badelande-i-tyskland.dk

Alle de hoteller, badelande, produkter og tjenester som vi sammenligner og/eller anbefaler og skriver om her på siden, er steder og ting som vi selv har testet. Alt hvad vi skriver er udelukkende beskrevet ud fra vores egen oplevelse på det tidspunkt hvor vi besøgte stedet eller testede produktet.

Der kan forekomme affiliate links på hjemmesiden, hvilket vil sige, at vi får udbetalt en kommision, hvis du klikker på et link eller køber et produkt. Dette har ingen betydning for den pris du skal betale for produktet eller opholdet. Du får det ALTID til vores samarbejdspartneres laveste pris!

Andre Hips Haps hjemmesider:

Flixnyt : Danmarks bedste Netflix-side med nyheder om serier og film på streamingtjenesten.

Vi elsker krydstogt : Danmarks største krydstogtside med masser af guides, informationer og de bedste krydstogt tilbud.

Dansk TV i udlandet : Sådan ser du dansk TV og Netflix Danmark i udlandet. Udførlig guide og sammenligning af de bedste VPN og DNS-tjenester!

Gratis VPN : Vi har testet de bedste gratis VPN-tjenester på markedet, så du undgår fælderne. Og ja, det er faktisk muligt at få en 100% gratis VPN-tjeneste.