DEL

Opdateret 25. december 2018

En tur i et badeland er ikke længere bare en tur til det lokale svømmebassin. Når vi besøger et badeland vil vi gerne have en oplevelse. Vi vil prøve sjove vandrutsjebaner, svømme i små grotter, lege i bølgerne, hygge os i wellnessområdet eller måske bare slappe af under en palme.

Du finder det hele i Tyskland, hvor badelandene har udviklet sig markant de senere år og står i dag som nogle af de bedste badelande i Europa, der året rundt tilbyder oplevelser og aktiviteter for både par og børnefamilier.

Men hvilket af de mange er det bedste badeland i Tyskland?

Tysklands bedste badelande

Vi har set nærmere på nogle af allerbedste tyske badelande, som ikke bare er vandlande, men som nærmest kan betegnes som oplevelses-badelande, hvor du uden problemer kan få en hel ferie til at gå.

5. Aqualand, Köln

aqualandkoln
Aqualand Köln Foto: http://www.aqualand.de

Et af de populæreste badelande i det vestlige Tyskland er Aaqualand i Köln. Blandt højdepunkterne er det der var verdens første indendørs looprutchebane – med raketstart, Boomerang rutsjebanen og den såkaldte Aquaconda, hvor vandet trodser alle naturlove og løber op. Tag på opdagelse i oplevelsesgrotten, lad børnene lege i det store børnevandland eller nyd de forskellige bade og saunaer i Aqualand, der breder sig over mere end 18.000 kvaradmeter.

TJEK DE BEDSTE DEALS PÅ HOTELLER NÆR AF AQUALAND, KÖLN

4. Hansedom, Stralsund

Billede fra HanseDom Stralsund
Med hotel, stort wellnessområde og kæmpe vandland er HanseDom Stralsund perfekt til både romantiske ophold og miniferier for hele familien. Foto: Badelande-i-tyskland.dk

HanseDom i Stralsund er det perfekte samlingspunkt for familier med børn. Højdepunkterne er de tre store vandrutchebaner, den vilde wild-river og det store bølgebasin. I HanseDom er endvidere et stort wellness og spa-område opbygget som Tusind-og-en-nats-eventyr. Badelandet er flot opbygget med palmer og inka-dekorationer. Badelandet er bygget sammen med et hotel, der er perfekt til en forlænget weekend eller miniferie ved Østersøbyen Stralsund. Se vores omtale af HanseDom HER

NETOP NU: SPAR OP TIL 443,- PÅ HANSEDOM, STRALSUND

3. Badeparadies Schwarzwald, Titisee-Neustadt

Badeparadies Schwarzwald er som taget fra et postkort fra en caribisk strand. Foto: www.badeparadies-schwarzwald.de

I det sydlige Tyskland – tæt på den franske og schweiziske grænse ligger Badeparadies Schwarzwald, der virkelig er et badeparadis. Det er opdelt i to sektioner: Palmeoasen, der er et kæmpe vandland for voksne med 180 palmer under et enormt glastag. Her er ro og afslapning i højsædet.

Ved siden af Palmeoasen ligger Galaxy, hvor ikke færre end 18 vandrutsjebaner venter på dig. Lige fra familiebanerne og den 180 meter lange X-tube bane til de mere ekstreme vandrutsjebaner som verdens største Monster half-pipe vandrutschebane. Derudover venter den kæmpe wellness-oase på 1. sal med et hav af saunaer og den specielle vital-pool.

TJEK PRISER PÅ HOTEL MARITIM - TÆT PÅ BADEPARADIES SCHWARZWALD

2. Tropical Islands, Brandenburg

Billede fra Tropical Island badeland ved Berlin
Det bliver ikke meget større ned i Tropical Island. En hel karibisk ø beliggende midt i Tyskland med aktiviteter for hele familien. Foto: Tropical Island

Når vi taler om det bedste badeland i Tyskland kommer vi naturligvis ikke uden om Tropical Island syd for Berlin. I en tidligere hangar til luftskibe ligger Europas største tropiske vandland under ét tag og her finder du alt hvad hjertet begærer: Caribisk stemning, regnskov, tropebyer, små laguner og et hav du kan bade i – og det bedste af det hele er, at Tropical Island har åbent 24 timer i døgnet – året rundt. Du kan bo både inde i selve Tropical Island i hytter eller telte på stranden, eller tage en overnatning i feriehusene lige udenfor. Tropical Island er og bliver det vildeste!

TJEK AKTUELLE DEALS PÅ TROPICAL ISLAND

Se vores omtale af Tropical Island HER

1. Tysklands bedste badeland: Therme Erding, Erding

Billede fra Therme Erding ved Munchen
Tyskland suverænt bedste badeland, Therme Erding. Bo på Hotel Victory i forbindelse med badelandet og få direkte adgang til vandland, wellness og sjov for hele familien. Foto: THERME ERDING

30 km nord for Munchen i den lille sydtyske by, Erding, der ellers mest er kendt for weissbier, finder du Terme Erding – Europas største badeland. Her er ganske enkelt ALT for hele familien og vi mener Therme Erding er det bedste badeland i Tyskland.

Under tre gigantiske glastag, der kan køres ind når vejret tillader det, ligger blandt meget andet Wellenbad, Spa-område og Galaxy Erding, der er Europas største indendørs vandrutscheanlæg med mere end 26 vandrutsjebaner, blandt andet Magic Eye, der er verdens længste rør-rutsjebane på mere end 360 meter. I alt kan du fornøje dig på mere end 2,5 kilometer vandrutsjebaner!

I det nye Wellenbad sørger fem pools og mere end 300 ægte palmer for den rigtige sommerstemning og i den enorme Vital Oase kan voksne finde ro og afslapning. Terme Erding er ligeledes hjemsted for verdens største wellness og saunaområde med mere end 26 forskellige saunaer, ligesom det nyopførte hotel sørger for den perfekte ramme for en ferie.

TJEK AKTUELLE DEALS PÅ THERME ERDING

Har du været i nogle af badelandene? Hvad er din erfaringer? Skriv en kommentar herunder.

INGEN KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.