DEL

Center Parcs Bispinger Heide kort fortalt

228 km fra Padborg – grænsen – ca 2 timers kørsel
207 km fra Puttgarden – færgen – ca 2 timers kørsel
221 km fra Warnemunde (Rostock) – færgen – ca 2 timer 20 minutters

I udkanten af den lille by Bispingen ligger den store nordtyske feriecenter, Center Parcs Bispingen. Her finder du et af de bedste badelande i Tyskland, beliggende i det enorme feriecenter, der rummer masser af aktiviteter for hele familien. Ferieparken ligger midt på Lüneburger Heide blot få minutters kørsel fra et væld af andre aktiviteter som Heide Park, Snow Dome og Design Outlet i Soltau.

Corona opdatering – 18. juli 2020

Center Parcs Bispinger Heide er genåbnet efter den generelle lockdown i Tyskland som følge af coronakrisen, men selv om parken er genåbnet, er der indført flere restriktioner, som kan få betydning for jeres ophold.

De vigtigste ændringer:

 • Adgangen til vandlandet, Aqua Mundo skal reserveres på forhånd på Center Parcs app. Dette sker for at begrænse antallet af personer i vandlandet på samme tid. Der garanteres en adgang af mindst en times varighed per ophold. For at kunne leve op til mindst 1,5 meters afstand kan dele af vandlandet blive spærret af.
 • Hele parken er lukket for dagsgæster. Det kræver derfor booking af hytte indenfor Center Parcs Bispinger Heide-området at få adgang til aktiviteterne.
 • Uanset hvor mange I er i hustanden, som har booket en hytte, må der maksimalt opholde sig 10 personer i en hytte. Så hvis I er flere familier afsted, der har booket flere hytter, kan I kun besøge hinanden, hvis der er højst 10 personer i en hytte på samme tid.
 • Lige som i resten af Tyskland, skal der bæres mundbind når I opholder jer i f.eks. butikker og receptionen. Mundbind udleveres i receptionen.
 • Reglerne for hele Tyskland er, at du skal holde 1,5 meter afstand til fremmede personer, herunder personalet og andre gæster i vandlandet, ligesom alle opfordres til hyppig håndvask af mindst 20 sek. varighed.
 • De fleste restauranter i parken er genåbnet, men buffetrestauranten, Markt Restaurant er dog lukket på grund af lokale restriktioner. Det er dog muligt at bestille mad til levering i hytten eller på hotelværelset.
 • Hvis du eller en i din gruppe bliver syg inden ankomst, opfordres I til at kontakte kundeservice for at få ændret jeres booking.
 • Alle gæster tjekkes for feber ved ankomst, ligesom der er indført yderligere hygiejneforanstaltninger

Følgende aktiviteter er pt. lukket i Center Parcs Bispinger Heide:

 • Indendørs legeland: Discovery Bay, Action Factory, Jungle Dome (BALUBA er åben)
 • Squash banerne
 • Udendørs basket ball
 • Udendørs tennis
 • Paint ball
 • Escape room
 • Udendørs AquaPark (sliders)

Den aktuelle situation i Center Parcs Bispinger Heide

Vi opfordrer dig til at holde dig opdateret omkring den aktuelle situation i Center Parcs Bispinger Heide på parkens hjemmeside.

Oversigten over åbne og lukkede aktiviteter i Center Parcs
Center Parcs generelle sikkerhedsforanstaltninger (på tysk).

Da situationen hurtigt kan ændre sig, bør du inden afrejse holde dig opdateret med Udenrigsministeriets seneste rejsevejledning for Tyskland.

Nyheder i 2020

Der er masser af glæde sig til i 2020 i Center Parcs Bispinger Heide. Parken får nemlig langt om længe, den tiltrængte opdatering, som vi så længe har sukket efter.

Helt præcis er der udsigt til:

 • Gennemgribende renovering af hytterne, der friskes op med ny indretning.
 • Nye vandrutsjebaner og de eksisterende friskes op med interaktiv lys og lyd.
 • Nyt område for familier med mindre børn.
 • Nye interaktive bowlingbaner
 • Ny dyrepark med mulighed for at komme tættere på dyrene
 • Renovering af legepladserne i parken
Vandruchebanenyhed 2020 Center Parcs Bispinger Heide
Foto: Center Parcs – En af nyhederne i Center Parcs Bispinger Heide

Ialt skal hele 7 af Center Parks ferieparker renoveres i 2020, men Center Parcs Bispinger Heide er den eneste i Tyskland. De resterende ligger i Holland og Belgien.

KLIK HER: SE PRISERNE FOR MINIFERIE I CENTER PARCS BISPINGER HEIDE

Center Parcs Bispinger Heide badeland

Aqua Dome er det enorme subtropiske vandland, som er smukt dekoreret med grønne planter og ægte palmer over alt. Glem alt om følelsen af at være i en swimmingpool. Dekorationer, planter og selve opbygningen af vandlandet giver følelsen af at være under langt mere eksotiske himmelstrøg. Tag på svømmeture i de små laguner og hyggelige grotter.

KLIK HER – OG SE PRISERNE FOR MINIFERIE I CENTER PARCS BISPINGER HEIDE

Billede fra badelandet i CenterParcs Bispinger Heide

Vandrutsjebaner

Badelandet byder på et par rigtig gode rutsjebaner for de fartglade. Derudover er der en udendørs Wild River, som er både udfordrende og sjov. Den ender inde i Aqua Dome og kan benyttes året rundet. Wild River-banen kan bruges af alle, men de mindste børn skal følges med voksne og må bestemt ikke lide af vandskræk. Denne Wild-River er dog noget mere børnevenlig end den man finder i HanseDom.

I midten af badelandet er der en stor bølgepool, små hyggelige laguner og en større spa-pool med plads til 18-20 personer.

For små børn

Til familiens yngste er der flere områder: To mindre pools med sandkasse og flere mini rutsjebaner, samt den såkaldte ‘Drage-pool’ med en lille rutsjebane og små broer over en lille å, som børn kan lege i. Det er lidt adskilt fra resten af vandlandet, hvilket er både godt og skidt. Desværre føles det lidt koldere i ‘Drage-pool’ området, hvilket er en skam.

Center Parcs Bispinger Dragon Pool

For de voksne

I forbindelse med badelandet findes også et større wellness-område ‘Aqua Sauna’, som er inspireret af Østens mystik. Her findes et egyptisk saltbad, en saunahytte i original tyroler-stil, et indisk urtedampbad, et romersk bad og en grotte med en pool for voksne og afslapningsafdeling.

Center Parcs Bispinger Wellness

Selve omklædningsområdet er ikke specielt godt indrettet. Omklædningen foregår i båse i et fællesområde, hvorefter tøjet låses inde i bokse (gratis). Badet foregår lige ved indgangen til badelandet i noget, der dels er fælles område, dels inddelt i herre og damer. Bestemt ikke optimalt.

KLIK HER – OG SE PRISERNE FOR MINIFERIE I CENTER PARCS BISPINGER HEIDE

Luften i badelandet er vel 30-31 grader og det føles varmere end i andre badelande. Vandet er ligeledes dejligt tempereret, hvilket gør en tur i Wild River-banen til en ekstra stor fornøjelse på en kold vinter dag.

Center Parcs Bispingen Aqua Dome3

Andre aktiviteter i Center Parcs Bispinger Heide

Market Dome giver også adgang til vandlandet og det store legeland Baluba, hvor børn gratis kan lege i de to legetårne, som i størrelse slår mange af de danske indendørs legelande – og så er det GRATIS. Der er endvidere badmintonbaner, bordtennis, trampoliner og en ‘Formel 1’ bane, hvor familiens yngste kan tage et par runder i de små elektriske biler. Disse aktiviteter koster dog og skal betales i receptionen ved indgangen til legelandet.

Center Parcs Bispinger legeland

Klatrevæg – nyhed i 2019

En af de store nyheder i 2019 var det helt nye klatreområde, med hele 9 forskellige 3D-klatrevægge op til ni meter høje og Stairway to Heaven, hvor der også er mulighed for et vildt spring ned i dybderne. Klatreområdet er åbent for alle fra fire år og opefter.

Klatrevæg Bispinger Heide legeland
Foto: Center Parcs

Udenfor findes en mindre klappe-zoo, hvor du kan komme tæt på får, geder, æsler og høns, samt en legeplads med gynger og vipper. Der er også minigolfbane og muligheden for at komme ud og sejle i kanoer i flere af søerne.

I det hele taget er Market Dome omdrejningspunktet for mange af aktiviterne, så sørg for at bo i umiddelbar nærhed af den.

Overalt i parken er der små legepladser, hvilket betyder, at børn ikke nødvendigvis behøver gå hele vejen til Market Dome for at lege lidt. Der vil ofte være en legeplads i nærheden af jeres hytte.

Overnatningsmuligheder

Der er både rækkehuse, fritliggende hytter og hotelværelser i feriecentret Center Parcs.

De fleste af rækkehusene er fra midten af 90’erne, men minder om noget der er ældre. Det vil være synd at kalde rækkehusene for aktietektonisks perler. Det ændre dog ikke ved det faktum, at hytterne er rigtig godt udnyttet og virkelig rummelige. To børn og to voksne kan uden problemer være i hytterne, der hedder Cottages og Eden Cottages – og så er der endda ingen, der skal overnatte i stuen!

KLIK HER – OG SE PRISERNE I CENTER PARCS BISPINGER HEIDE

CP-hytte

Husene findes i tre udstyrs varianter: Comfort (billigst), Premium og VIP (dyrest). Derudover findes en speciel Kids-variant, hvor børneværelset er udstyret med køjeseng og dekoreret i cirkustema.

Der er ikke den store forskel på hytterne, men tommelfingerreglen er, at Comfort hytterne ikke er moderniseret og sagt på en pæn måde: De er godt brugte, men det bør bestemt ikke afskrække dig. Vi (forfatterens familie) har selv overnattet i Comfort-kategorien flere gange.

Premium lejlighederne er næsten samme standard som Comfort, dog med den forskel, at der er fladskærms TV i både stue og soveværelset. Derudover er køkkenet udstyret med mikroovn med grill funktion og badeværelset er udstyret med hårtørre.

VIP hytterne er ny-renoveret i et skandinavisk look. Der er fladskærms tv, mikroovn med bageovn!. Hvis I ønsker et ophold i en lækker hytte, så gå efter VIP, hvor der er kræset lidt mere for indretningen. Samtidig kan I se frem til at få morgenbrødet leveret direkte til døren hver morgen samt håndklæder og sengetøj til alle.

CP-VIPhus

Uanset hvilket variant du vælger kan husene rumme 2 (55 kvm), 4 (55 kvm), 6 (63 eller 87 kvm), 8 (87 kvm). Husene ligger godt placeret inde i skoven, hvilket i sommerperioden kan betyde, at der ikke kommer meget sol ned på terrassen.

Hytterne er udstyret med opvaskemaskine, kogeplader, mikroovn, brødrister, vandkoger og service. Som i mange andre feriecentre, er der ikke ovn her (kun i VIP Eden Cottages), så glem frysepizzaerne og lasagnen, med mindre det kan opvarmes i mikroovnen.

Parken er bilfri så husk cykler og trækvogne

Ved ankomst får du udleveret en lille ‘startpakke’ med et par opvasketabs, en karklud og grydesvamp, hvilket feriecentret bestemt skal have kredit for. Det kunne andre feriecentre lærer noget af!

Hvis du er til høj himmel og udsigt til vand, så bør du vælge en husbåd, der kun fåes i VIP-variant. Der kan maks være 4 personer i husbådene, som ikke er specielt handicapvenlige. Husbådene ligger placeret i en lille sø ca 10 minutters gang fra Marked Dome.

Center Parcs Bispinger Heide

Husk at hele parken er bilfri. Du har adgang i bil til din hytte når du ankommer, samt når du skal hjem. Under opholdet parkeres bilen på den store parkeringsplads uden for parken.

Et godt råd er derfor, at tage cykler, løbehjul eller løbecykler med hjemmefra, da nogle af hytterne ligger 1½ km fra Market Dome.

Det er muligt at leje cykler i parken, men det er på timebasis og derfor ikke løsningen, hvis det skal være jeres faste transportmiddel fra hytten til Market Dome.

I alle hytterne findes en lille trækvogn, som kan bruges til jeres badetøj og indkøb når I skal frem og tilbage fra Market Dome.

Restaurant, butikker og indkøb

Hele feriecentrets omdrejningspunkt er den store Dome i midten af del hele, hvor selve Market Dome er indrettet som en tropisk badeby med mange små vandløb, masser af ægte palmer, fritgående flamingoer, ænder, papegøjer og skildpadder.

Her finder du også en del restaurationer: en bierstube, pandekagehus, fast-food restaurant, pizzaria, buffet restaurant og en sportsbar. Flere med servering på små terrasser langs vandløbene i centret, så man virkelig føler sig hensat til en lille tropisk ferieby. Hver aften er der underholdning i form af live musik, børnedisco, historiefortælling for de mindste (på tysk) og anden underholdning. Prisniveauet er bestemt rimeligt set med danske briller og billigere (og bedre) end tilsvarende danske feriecentre.

Center Parcs Bispingen Market Dome1

Der er også en tøjbutik, en souvenir-shop, et godt supermarked og et super lækkert bageri i Marked Dome. Priserne er en anelse højere end uden for centret, men sammenlignet med tilsvarende priser i Danmark er det bestemt rimeligt.

I nærheden af Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs ligger i udkanten af den lille by Bispingen med et par tusinde indbyggere. Ca 2 km fra hovedindgangen til Center Parcs finder du alle fornødenheder som Lidl, JYSK, Apotek/Materialist og slagter. Der er også et par fine restauranter, caféer, grill og en is-café. Fint hvis du er er løbet træt i restauranterne i Center Parcs eller har brug for toiletpapir, opvaske tabs o.lign. Her kan både Lidl og Rossmann i Bispingen anbefales.

Snow Dome (Bispingen)

SnowDomeVar det noget at komme ud at stå på ski, så ligger den store SNOW DOME blot 5 km fra Center Parcs. Her kan du stå på ski 365 dage om året! Hele anlægget gennemgik en større renovering i 2013 og står super flot med lift og lækker sne på hele 23.000 m2. I SNOW PARK kan du stå på ski eller snowboard. I RODEL PARK kan du køre på kælk eller bobslæde på en 300 meter lang piste og foran SNOW DOME har de en lille skateboard rampe, som kan benyttes gratis. Bag SNOW DOME er det store bølgebassin NORD WELLE, hvor du kan surfe i de høje bølger. Den har dog kun åbent i sommerhalvåret, da det er en udendørs aktivitet.

Ralf Schumacher Kartcenter (Bispingen)

ralfschuemachergocartRalf Schumacher Go-Kartcenter ligger lige ved siden af SNOW DOME. Her finder du en 600 meter lang indendørs go-kart bane og en 1100 meter lang udendørs go-kart bane, der giver rigtig Formel 1 følelse. Det store center inderholder også bowling-baner og er en af Europas mest moderne go-kartanlæg. Den tidligere Formel 1 kører Ralf Schumacher har været med til at udvikle banen.

Das Verrückte Haus (Bispingen)

Das-verruchtes-hausDas Verrückte Haus ligge ved siden af SNOW DOME og Go-Cart centeret. Et hus der er bygget på hovedet – altså med taget nederst. Inde i huset er alt også omvendt, så sofaen og bordene hænger ned fra…ja gulvet. Der er 110 m2 hvor alt er vendt på hovedet, en sjov oplevelse for hele familien med mulighed for at tage sjove billeder. Her er åbent alle dage fra 11-19. Prisen er omkring 5 euro for voksne, 4 euro for børn mellem 4 og 14 år. Under 4 år er gratis.

Designer Outlet Center Soltau

Designer Outlet Soltau12 minutters kørsel fra Center Parcs finder du Designer Outlet Center Soltau med mere end 80 butikker, hvor varerne er nedsat ekstra meget. Centret er let at finde og ligger tæt ved motorvej A7 (E45)

Ikke langt fra Center Parcs Bispinger Heide ligger hele to dyreparker. 10 minutters kørsel vest for Center Parcs ligger Greifvogel-Gehege Bispingen, der er et stort rovfugle-reservat med ørne, falke, musvåger og ugler i deres naturlige elementer. Reservatet har åbent for publikum fra maj til oktober.

Wildpark Schwarze Berge

Omkring en halv times kørsel fra Center Parcs ligger den fantastiske dyrepark Wildpark Schwarze Berge, hvor I kan opleve mere end 1000 dyr, som bjørne, ulve, ørne, æsler og vildsvin.

Heidepark

HeideParkSoltauBlot 13 minutter fra Center Parcs ligger den fantastiske forlystelsespark Heidepark, der med 850.000 m2 er en af Tysklands største forlystelsesparker med mere end 50 forlustelser. Hvis du er til fart og spænding kan du tage en af de syv rutsjebaner – der i blandt trærutsjebanen Colossos, som ifølge Guiness Rekordbog 2011 er verdens hurtigste og højeste trærutsjebane. Der er tre vandrusjebaner og med Scream, det højeste gyro-droptårn i verden, går det lynhurtigt nedad i frit fald fra 103 meters højde. Der er noget for alle aldre i Heide Park uanset om du er det de hyggelige forlystelser eller de mere hæsblæsende. Heide Park har åbent fra maj til november.

Hamburg

HamburgHamburg ligger blot 45 minutters kørsel fra Center Parcs. Der bor mere end 5 millioner mennesker i storbyområdet Hamburg og byen er den 8. største by i Europa med et væld af attraktioner som f.eks. den fantastiske Hafencity, et enestående handelsliv, den flotte promonade Jungfernstieg med de eksklusive butikker og naturligvis verdens største modeljernbane Miniatur Wunderland. Hamburg er bestemt et besøg værd.

Center Parcs historie

Center Parcs udspringer oprindeligt fra en hollandsk butik, der solgte sport- og friluftsudstyr. Det var den hollandske entreprenør Piet Derksen, der startede butikken i 1953 og inden længe var der 17 butikker fordelt over hele Holland. Butikkerne begyndte efterhånden også at sælge campingudstyr og i 1968 købte købte Piet et stort område, som han indrettede til feriecenter, hvor hans kunder kunne holde ferie med det udstyr de havde købt i hans butikker. Parken: De Lommerbergen var en stor succes og snart blev teltpladserne erstattet af bungalows. I dag er der 25 ferieparker i Holland, Belgien, Frankrig, Tyskland og Storbritannien.

Center Parcs Bispingen historie

De hollandske parker blev hurtigt et hit blandt tyskerne, som efterhånden udgjorde en stor del af gæsterne i Holland. Derfor blev det besluttet at udvide mod øst og den første Center Parcs i Tyskland, var Center Parcs Bispingen, der åbnede i udkanten af den lille by Bispinger Heide i 1995. Forud var gået mange års tovtrækkeri med de lokale og miljøorganisationer, som på et tidspunkt endte med et regulært byggestop. Center Parcs gik med til at barbere antallet af bungalows ned til 411 – mod de planlagte 611, ligesom parken blev 14 ha mindre. Da den 72 ha store park åbnede den 15. juli i 1995 var der 3.222 sengepladser fordelt på hotel og 411 bungalows. Dermed blev antallet af overnattende turister i kommunen forøget fra 220.000 årligt til 1.100.000.

Kørselsvejledning: Center Parcs Bispinger Heide

Center Parcs Bispingen ligger tæt ved motorvej A7 (E45) og kommer du fra Danmark (Padborg) skal du blot blive på motorvejen igennem Hamburg og ca 50 km syd for Hamburg tage afkørsel 43 – Bispingen (Lige ved SNOW DOME). Herefter går turen igennem den lille by Bispingen og ca 2 km efter byen ligger feriecentret i en skov. Turen fra Padborg til Center Parcs tager godt 2 timer.

Kommer du til Tyskland fra Rødby – Puttgarten kan du undgå tunnellerne under Hamborg og blot tage E47 mod E22 til den møder E45 syd for Hamburg, hvorefter turen går syd på til Bispingen. Det tager omkring 2 timer at komme fra Puttgarten til Center Parcs Bispingen.

Fra Rosstock (Gedser – Rosstock) tager det 2 timer og 15 minutter. Tag E22 mod Hamburg og derpå E45 sydpå mod Bispingen.

KLIK HER – OG SE PRISERNE FOR MINIFERIE I CENTER PARCS BISPINGER HEIDE

16 KOMMENTARER

 1. Jeg kunne godt tænke mig en brochure (papir)med oplysninger om de forskellige aktiviteter og de forskellige restauranters menuer i en udførlig og overskuelig udgave, så man kan planlægge hjemmefra, hvad og hvor man vil spise i løbet af ferien. Hvis en sådan findes, vil jeg gerne have den tilsendt. Det drejer sig om Bispenger Heide Centerpark.
  Vh
  Else Østergaard
  Muldbjerg Byvej 20
  DK 6971 Spjald

  • Hej Else

   Tak for din henvendelse. Det er desværre ikke noget vi ligger ind med. Vi beskriver blot de enkelte badelande, men jeg er overbevist om, at du ved at tage direkte kontakt til Centerparcs ( http://www.centerparcs.com/ ) så kan de hjælpe dig.

   Nu har vi selv været der en del gange og der er en 3-4 forskellige spise steder og det virker som om, der er fin plads til at man bare ‘dropper’ ind når familien er klar til at spise.

   Sig til hvis vi kan hjælpe med andet 🙂
   Mvh

   Brian
   Badelande-i-tyskland.dk

 2. Hej. Kunne godt tænke os at vide om man må grille i hytterne i Bispinger Heide og om der så evt er en grill.
  Mvh Dina

  • Hej Dina

   Det er tilladt at grille ved hytterne – men under hedebølger, kan der være forbud mod åben ild pga brandfare. Jeg er ikke 100% sikker på, om der er en grill i alle hytterne, men de hytter vi har været i har haft en grill på terrassen. Et pænt stor skrummel af en grill opbygget i beton-elementer, men den er der. Husk at tage kul med hjemmefra samt grillredskaber – eller køb det i butikkerne i Bispingen, da det er dyrt at købe i parken.

   Mvh
   Brian
   Badelande i Tyskland

 3. Hej,
  Vi har en datter der sidder i kørestol, så jeg kunne godt tænke mig at vide om det er et handicapvenligt sted. Både hytterne og badeland.

  På forhånd tak.

  Mvh. Marie

  • Hej Marie

   Vi har undersøgt mulighederne og hele centret er handicap-venligt. Der findes således hytter hvor toilet, bad og køkken er indrettet til kørestolebrugere. Det skal I blot gøre opmærksom på ved bestillingen. Selve badelandet og markedsområdet er naturligvis indrettet, så det kan bruges af kørestolebrugere.

   Beklager det sene svar, men jeg ville hellere dobbelttjekke hos centret, end give jer et forkert svar. Sig til hvis der er andet jeg kan hjælpe jer med.

   Mvh
   Brian
   Badelande i Tyskland

 4. Hej, synes det er svært at finde priser på hvis man bare vil besøge badeland en enkelt dag – og om man muligvis bør booke sådan en billet?

  • Hej Mette

   Tak for din henvendelse. Center Parcs gør ikke specielt meget i en-dags besøgende. Jeg mener dog det er muligt, men hele Center Parcs konceptet er jo baseret på, at man overnatter i ferielandet og har vandlandet med i prisen. Det er muligt at kontakte ferielandet på +49 0221-97 30 30 400.

   Mvh
   Brian
   Badelande-i-tyskland.dk

 5. Er der nogen der ved om det er muligt at købe en-dags billetter til Aqua mundo? Vi skal nemlig på ferie i Tyskland, men alle boliger i Bispingerheide er booket! Vi planlægger at bruge et par dage i Heide Park, men vil også rigtig gerne i badeland og må sige at Aqua mundo er det der tiltrækker os mest. Vi kan bare ikke finde information om hvor vidt det er muligt eller ikke at betale for en enkelt dag på stedet?? Det ville være dejligt hvis nogen ville dele ud af deres erfaring omkring dette ????

  • Hej Trine
   Det er bestemt muligt at købe dagskort (Tageskarte) til Aqua Mondo, men det kan anbefales at reservere på forhånd for at være 100% sikker på, at I kan komme ind. Når parken er fuldt booket ud er der nemlig ikke plads til ret mange dagsgæster og I kan derfor risikere, at blive afvist ved indgangen.

   I reserverer jeres dagsbilletter på enten telefon eller på hjemmesiden: http://www.tagesausflugcenterparcs.de/BS/

   Der er 3 muligheder: Adgang fra kl. 11, kl. 15 og fra kl. 17. Det er muligt at få familiebilletter (2 voksne og 2 børn). Pris for hele familien er omkring 70 euro fra kl. 11 til 21.

   God fornøjelse
   Brian
   badelande-i-tyskland.dk

 6. Har lige været af sted sidste weekend fra fredag til mandag. Jeg vil ikke kalde det sub-tropisk – synes der var ligeså piv-koldt som andre steder, men der er flot og hyggeligt. Har to børn på 5 og 6 år og vi opholdte os mest ved trapperne da det var her de kunne bunde. Den lille pool med sandkasse er for de helt små og “Dragelandet” var lukket da vi var der. Det lå også så afsides at vi sikkert ikke ville have brugt det særlig meget, da vi var af sted med venner med lidt ældre børn. Wildriver – ikke så vild 🙂 Men den 5-årige elskede den så længe det var sammen med en voksen. De andre rutsjebaner var for vilde for hende. Badeområdet er superdårligt – små bitte omklædningsrum og man kan ikke vaske sig, kun skylle sig med badetøjet på. Der er nogle kabiner man kan låse af og gå i bad for sig selv, men så skal man selv tage sæbe med.
  Market Dome er superhyggelig med skildpadder, flamingoer og papegøjer, men hvor er maden dog dårlig -øv! Spiste i Bierstube og den med burger/pommesfrites. Pandekagehuset er sikkert godt hvis man er til det søde, men vi skulle have frokost/aftensmad.
  Det er hyggelige hytter, gamle men pænt og rent og ret hyggeligt at man bor i en skov. Svært at finde rundt så tag kortet med evt. download app’en og husk lommelygte hvis man skal finde rundt i mørket. Der er lidt lys på vejene, men det er svagt. Vi tog på julemarked i Celle. Det var stort og hyggeligt. Der var flere forskellige p-huse i nærheden af centrum.

  Alt i alt.. spar køreturen og tag i Lalandia i Billund. Men så har vi prøvet det!

  • Hej Katja

   Tak fordi du deler dine oplevelser med os. Det glæder mig virkelig.

   Jeg er helt enig i, at badefaciliteterne i CenterParcs ikke er noget at råbe hurra for. Har dog hørt, at de arbejder på at renovere netop det område til næste år.
   Synd at dragelandet var lukket for det havde været perfekt for den 5-årige, men ja – det ligger et tåbeligt sted i forhold til resten af badelandet.

   Om Lalandia i Billund er bedre, er nok en smagssag. Badeforholdene er bedre og vil man have vilde vandruchebaner, så er min vurdering, at Billund også her er bedre for større børn, men CenterParcs vinder i vores bog på vandlandet, legelandet og marketdome. Og ja hytterne er ældre, men ligger til gengæld bedre end hytterne i Billund, der ligger klods op af hinanden.

   Endelig er der prisforskellen: 2 voksne og 2 børn i CenterParcs koster 2.148,- Premiumklasse hytte / 1.850,- i Comfort, mens tilsvarende i Lalandia koster 3.618,- / 3.488,- i samme weekend (13. – 15. januar 2017).

   Men heldigvis er der jo noget for enhver smag og pengepung.

   Igen tak fordi du deler dine oplevelser med os 🙂

   Mvh
   Brian
   Badelande-i-tyskland.dk

 7. Hej
  Vi var i Centerparcs Bispinger Heide sidste år, og var faktisk glade for det. Så glade at vi har valgt at vi skal derned næste sommer igen.
  Men priserne har da godt nok fået et nøk opad, synes jeg nok.
  Ved du hvad det skyldes? Er der andet end omklædningsfaciliteterne der er blevet moderniseret?

  • Hej Anika

   Tak for din besked.

   Det er ikke 100% sikkert at omklædningsområdet bliver renoveret i 2017. Vi ved blot, at der snakkes om det blandt de ansatte på stedet.

   Jeg må erkende, at jeg ikke har fulgt prisudviklingen, så jeg kan ikke rigtig kommenterer på, om priserne er normale for sommerferien eller om der er sket noget. Jeg kan dog se, at hvis I tager starten af skolernes sommerferie, så kan I få en uge til €850. Alternativet kan være at tage Center Parcs i Bremen, hvor Park Nordseeküste ligger. Her er prisen nede på omkring €750 i starten af sommerferien. Vi er netop i gang med en anmeldelse af det badeland, som også varmt kan anbefales.

   Mvh
   Brian
   Badelande i Tyskland

    • Hej Hans

     Beklager det sene svar. Jeg har desværre ikke fået en officiel melding fra Center Parcs om hvor langt de er med renoveringen af omklædningsrummene.

     Jeg skal nok sende svaret videre, når jeg høre fra dem.

     Mvh
     Brian
     Badelande-i-Tyskland

EFTERLAD ET SVAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.