DEL

70 km fra Padborg – grænsen – ca 1 timers kørsel
140 km fra Puttgarden – færgen – ca 2 timers kørsel

Ostsee Damp Resort kort fortalt

Blot 70 km syd for den dansk/tyske grænse ligger denne perle af et ferieresort, der byder subtropisk badeland, wellnessområder, restauranter, masser af aktiviteter både ude og inde – og det hele ligger direkte ud til en to km lang sandstrand ud til Østersøen.

LIGE NU: Spar 30% på miniferie i Ostsee Damp Resort. 

ostsee_resort_damp_luftfoto1
Lige nu kan du spare 30% på en miniferie på Hotel Ostsee Resort Damp.

Det mere end 40 år gamle feriecenter Ostsee Resort Damp har i mange år stået lidt i skyggen af storebroderen Weissenhauser Strand, hvilket er synd, for Ostsee Resort Damp er på mange måder et mindst ligeså godt tilbud til de danske familier. Stedet har de seneste år gennemgået en større modernisering og står i dag, som et af de bedste nordtyske famileferiesteder. Stedet domineres af to ikke specielt kønne højhuse, men når man er på området bemærker man dem stort set ikke.

Ostsee Damp Resort badeland

Efter næsten tre års ombygning kunne Ostsee Resort Damp i juni 2014 slå dørene op til det mere end 60 millioner kroner dyre subtropiske vandland “Entdeckerbad”, som direkte kan oversættes til “Opdagelses badet”.

ostsee_resort_damp_Entdeckerbad_2
Det nyrenoverede vandland er perfekt til både romantiske miniferier og familieferie med børn.

Modsat mange andre badelande og ferieresorts, der gerne vil have deres vandland til at ose af palmestrande under sydligere himmelstrøg, er Ostsee Resort Damp gået i den hele anden retning. De har kigget mod nord og bygget et vandland og wellnessområde inspireret af de nordiske lande og vores vikinger. Resultatet er et stilrent og lækkert badeland med flere pools og en stor klippe i midten.

Hjertet af badelandet er det store 28 grader varme oplevelses-bassin, der i øvrigt er formet som Østersøen. Her er der mulighed for at svømme ud i det store udendørs bassin, hvor vandet ligeledes er 28 grader varmt. Her er der lavet boblebade langs den ene side af poolen.

ostsee_resort_damp_Entdeckerbad_udensørsbassin
Selv på kolde dage er det muligt at svømme uden for i den opvarmede pool, der har direkte forbindelse til det indendørs vandland.

Indenfor er der ligeledes et dejligt varmtvands bassin, hvor vandet er 34 grader varmt samt den 30-31 grader varme børnebassin. I loftet skal et laser lysshow genskaber Nordlys. Hele vandlandet har en stor glasfacade ud til Østersøen, hvilket gør, at det næsten virker som om, du svømmer ud i havet.

Fra “Entdeckerbad” er der også adgang til det nye sauna-område ”Vikingelandsbyen”, hvor hele familien kan tage en tur i flere forskellige saunaer og bagefter blive kølet af med et rigtigt Vikingebrusebad.

Hvis du bor i feriecenteret er der fri entre i tre timer om dagen til badelandet, hvilket kunne være mere, men det rækker til det fleste vandhunde.

Vandrutsjebaner

Med blot to vandrutsjebaner kunne de fart glade godt ønske sig mere. Den ene er en kort men bred vandrutsjebane, som går igennem oplevelsesbadets klippelandskab. Den anden er den lange „oplevelses-vandrutsjebane“, som kan prøves med eller uden badering. Turen igennem de 97 meter byder på masser af lys, skiftende billeder og et væld af effekter, der gør turen til lidt af en oplevelse.

LIGE NU: Spar 30% på miniferie i Ostsee Damp Resort. 

For små børn

Børnene vil helt sikkert elske det lækre børnebassin, hvor vandet er 32 grader varmt og der er etableret mange aktiviteter, så familiens yngste kan lege og eksperimentere med vand.

ostsee_resort_damp_Entdeckerbad_børnebassin
Der er masser af aktiviteter til familiens yngste i Ostsee Resort Damp. Netop nu kan du spare 30% på miniferie i Ostsee Resort.

For de voksne

Hvis I virkelig vil forkæle jer selv, bør I prøve det nye, 4.000 m2 store saunalandskab Vital Centrum Damp. Det er et virkelig gennemført wellness-område hvor hverdagens stress glemmes og I kan tanke ny energi.

I alt 8 forskellige saunaer – lige fra romerske og orientalske bade til de klassiske finske og frisiske saunaer. Her er der spabade, urtebade, bassin med havvand, oplevelsesbrusere, fitnesscenter, hvileområder, fodpleje, skønhedssalon, massage og meget mere. Det hele med en fantastisk udsigt over Østersøen – også fra flere af saunaerne.

Som altid i de tyske wellnessområder skal du lade badetøjet blive i omklædningsområdet. Området er textil frei, hvilket dagligt kommer bag på blufærdige danskere. Kun i hvileområdet er det tilladt at tage en morgenkåbe på, i resten af området er det med bare baller. Aldersgrænsen i Vital Centrum Damp er i øvrigt 14 år.

KLIK HER OG FÅ DE BEDSTE PRISER PÅ ET OPHOLD I OSTSEE DAMP RESORT

INGEN KOMMENTARER

EFTERLAD ET SVAR

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.